Stadion stoeltjes

Stadion stoeltjes kopen doe je bij W&H Sports. Diverse grote clubs in binnen- en buitenland gingen je voor.

Wij zitten al meer dan tien jaar in het vak en hebben stadion stoeltjes geleverd aan een aantal grote clubs in binnen- en buitenland. Wij hebben deze clubs geholpen om veel verschillende soorten accommodaties te voorzien van stoelen. Naast onze rol als leverancier helpen wij graag door onze ervaring en kennis te delen door middel van persoonlijk advies. Eerst meer weten over de mogelijkheden? Wij vertellen je graag meer over de eigenschappen, certificaten en mogelijkheden van onze tribunestoelen.

Stadion stoeltjes SC Heerenveen

Inhoudsopgave

Het leveringsprogramma aan stadion stoeltjes is heel divers en breed. Zo is er keuze uit stadion stoeltjes met en zonder rugleuning. Het stadion stoeltje die het meest wordt gekozen is de CR4. Deze stadionstoel staat bekend om zijn gemak en zitcomfort. 

W&H Sports biedt extra mogelijkheden op het gebied van stadion stoeltjes aan:

  • De eerder beschreven standaard eigenschappen;
  • Stoelnummers zijn te monteren;
  • Brandvertragende additieven;
  • Armleuningen;
  • Sponsoruitingen;
  • Drinkbekerhouder.
Stadion stoeltjes W&H Sports

W&H Sports heeft door de tientallen jaren ervaring in de branche een aantal referenties opgebouwd. Onder andere Feyenoord, AZ, PSV, FC Utrecht, AFC, FC Twente en ADO Den Haag gingen je voor.

W&H Sports blijft de stadion stoeltjes continu ontwikkelen om zo de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren. De afgelopen tijd is er gewerkt aan het ontwikkelen van een duurzame stadionstoel: ”GreenMatter stadionstoel”.

Stadion stoeltjes

Links