specialist in spackspuiten

Wilt u uw muren afwerken, maar niet de hoofdprijs betalen? Onze specialisten werken met een spuitmachine. Zo kunnen wij snel en voordelig uw wanden en plafonds afwerken, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Spackspuiten

Inhoudsopgave

Spackspuiten

Spackspuiten nieuwbouw

Is uw woning aan een nieuwe look toe? Of bent u net verhuisd en is uw nieuwbouwwoning aan een nieuwe look toe? Dan is er geen betere afwerktechniek waar u voor moet kiezen dan spackspuiten. Spackspuiten is een snelle, eenvoudige, economische maar zeer fraaie oplossing om uw muur van een nieuw uiterlijk te voorzien. Een groot voordeel dan spackspuiten heeft is dat het weinig voorwerk nodig heeft. 

Hierdoor is het laten spacken van uw muur of plafond in de meeste gevallen binnen een dag gedaan. Het spuiten van uw muur en wanden doet u bij Spackspuitwerken tegen een zeer scherpe prijs. Al onze stukadoor werken op een snelle, efficiënte en professionele wijze, hierdoor weet u zeker dat al uw behoeftes en wensen worden voldaan. Er is geen beter bedrijf in Nederland dan Spackspuitwerken wanneer het gaat om stucwerk.

Kleuren spackspuiten?

Als u meteen de juiste kleuren spack kiest dan is het niet nodig om nadien nog een kleur te sausen. Dit bespaart u veel tijd en werk. De kleuren die worden gekozen zijn alle lichte ral kleuren. Wij laten de spack mengen op de kleur die u kiest. Hierdoor is het sauzen van de muren en wanden dus niet meer nodig na het aanbrengen van het spackspuitwerk.

Spackspuitwerken heeft jarenlange ervaring met spackspuiten en beschikt over vakmensen die werken volgens de laatste hoogwaardige spuittechnieken en maken gebruik van de nieuwste spuit gereedschappen. 

Afplakken woning

Het is natuurlijk niet de bedoeling als u een stukadoor inhuurt dat hij/zij de hele boel onder spuit. Daarom is het essentieel dat er veel aandacht wordt besteed een het afplakwerk.

Met een spackspuitmachine worden overal korrels aangebracht ook op plekken waar u dit niet wenst. Daarom is het bij de afplak werkzaamheden belangrijk dat er strak langs de kozijnen, deuren en ramen wordt afgeplakt. Zodat u bij het het verwijderen hiervan een strak eindresultaat krijgt.

Let wel goed op! Het afplakken van deuren, ramen, vloeren etc is en blijft altijd een klus die veel tijd ineemt. En in sommige gevallen is de tarief hiervoor best hoog.

Daarom geven wij u als tip om een stucadoor in dienst te nemen die u hier mee helpt. Zo bespaart u veel tijd maar ook geld. Wilt u dat een gecertificeerde stucadoor u helpt? Neem dan contact met ons op of vul onze vrijblijvende offerte in.

Goedkoop uw woning laten spackspuiten - offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat de exacte kosten zijn om u woning te laten spackspuiten door een van onze stukadoors? Dan kunt u gerust een geheel vrijblijvende offerte aanvragen om de exacte prijzen te krijgen. Wij hanteren namelijk een zeer scherpe offerte. Wanneer u de offerte heeft ingevuld ontvangt u binnen 2 dag antwoordt op uw offerte.