Sisalla - meubels en woonaccessoires

Meubels en woonaccessoires voor een gezellig huis

Meubels kopen - tips en tricks

sisalla meubels woonaccessoires

De juiste meubels en woonaccessoires

Bij het inrichten van je huis is het belangrijk om meubels en woonaccessoires te kiezen die je persoonlijke stijl weerspiegelen. Maar waar moet je beginnen met zoveel verschillende merken en stijlen? Met deze blog geeft de interieuradviseur van Sisällä interieur & gifts je hopelijk een zetje in de goede richting om dé perfecte meubels en woonaccessoires voor jouw huis te vinden.

Waar let je op?

 • Functionaliteit
  Eén van de belangrijkste aspecten bij het kiezen van meubels en woonaccessoires is de functionaliteit. Vraag jezelf vantevoren af hoe je het meubel wilt gaan gebruiken. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een salontafel, ga je die dan gebruiken om mooi te decoreren met allerlei woonaccessoires, of zet je er een plantje en de koffiekopjes op? Als je een bank zoekt, gebruik je die dan om lekker te loungen of om gasten te ontvangen? Als je voor je ziet hoe je het meubel wilt gaan gebruiken kun je gerichter op zoek gaan.
 • Stijl
  Een ander belangrijk punt is jouw persoonlijke stijl. Geef je de voorkeur aan klassieke meubels of heb je liever wat moderners? Wil je dat jouw meubels en woonaccessoires een statement maken en lekker opvallen, of zoek je iets wat juist heel erg past bij je bestaande interieur? Door alvast over je stijl na te denken maak je goede keuzes waar je jarenlang plezier van zult hebben.
 • Budget
  En niet onbelangrijk … het budget. Het inrichten van je huis kan best duur zijn, dus het is belangrijk om een budget vast te stellen voordat je gaat winkelen. Wat wil je besteden? Op die manier vallen er vanzelf een aantal winkels of winkelketens af die te duur (of juist te goedkoop) voor je zijn en kom je op een prijs/kwaliteit die bij jou past.

Winkeltips voor meubels en woonaccessoires

Bij het winkelen voor meubels en woonaccessoires is het dus van belang om zowel stijl als functie in gedachten te houden. Je wilt meubels en woonaccessoires die niet alleen prachtig maar ook praktisch zijn.

Hier volgen enkele tips om je te helpen de perfecte balans te vinden tussen vorm en functie voor jouw huis.

 1. Maak voordat je gaat shoppen een inventarisatie van wat je voor welke ruimte nodig hebt. Welk meubel of wat voor woonaccessoires heb je in elke kamer bedacht?
 2. Zodra je weet wat je nodig hebt stel je een budget voor jezelf vast. Zo kunt je gerichter winkelen en voorkom je financiële stress.
 3. Ga eerst rondkijken, vergelijk prijzen en stijlen bij verschillende winkels voordat je een definitieve beslissing neemt. Het kan ook nuttig zijn om recensies te lezen voordat je een aankoop doet.
 4. Denk ook aan het onderhoud, sommige materialen vereisen meer onderhoud dan andere dus zorg ervoor dat je meubels en woonaccessoires kiest die bij jouw levensstijl passen. Als je bijvoorbeeld huisdieren of kinderen hebt wil je misschien delicate materialen vermijden die moeilijk te reinigen zijn of waarop gemakkelijk vlekken komen.

Conclusie
Meubels en woonaccessoires kunnen het uiterlijk van een kamer maken of breken. Bij het winkelen is het belangrijk om zowel stijl en functie in gedachten te houden. Door deze tips te volgen kunt je meubels en woonaccessoires vinden die zowel mooi als praktisch zijn en je huis tot een echt thuis gaan maken. En wil je graag een beetje extra hulp? Bij Sisällä interieur & gifts vind je niet alleen de mooiste meubels en woonaccessoires, als professioneel interieuradviseur kan ik je ook helpen kiezen, of je woning stylen tot jouw persoonlijke paleisje!

Contactgegevens Sisällä

Sisällä interieur & gifts
Grote Noord 116
1621 KL  Hoorn (NH)

webshop: www.sisalla.nl
email: info@sisalla.nl