Een luchtdruk stimulator, ook wel luchtdrukvibrator genoemd, is een soort seksspeeltje dat luchtdruk gebruikt om pulserende of oscillerende sensaties op en rond de clitoris te creëren. Het bestaat meestal uit een klein handapparaat dat een mondstuk gebruikt om luchtpulsen op de clitoris te richten. Het gevoel wordt vaak beschreven als een zuigend of pulserend gevoel, in plaats van het meer typische zoemende of trillende gevoel van andere soorten vibrators.

Luchtdruk stimulator voor jou.

Luchtdrukvibrators zijn de laatste jaren populair geworden vanwege hun unieke sensaties en het vermogen om krachtige orgasmes te produceren. Het is echter belangrijk om ze veilig te gebruiken en de instructies van de fabrikant op te volgen om ongemak of letsel te voorkomen. Zoals met elk seksspeeltje, is het ook belangrijk om je luchtdrukvibrator goed schoon te maken en te onderhouden om de levensduur en veiligheid te garanderen.

Luchtdruk stimulator, hoe werkt dat?

“Luchtdruk vibrator” klinkt trouwens heftiger dan het klinkt. Het doet geen pijn en je hoeft niet bang te zijn dat je clitoris vacuüm wordt gezogen en na afloop vastzit.

Je kunt het vergelijken met een goede cunnilingus sessie, vooral ook omdat je de intensiteit kunt verhogen of verlagen door middel van een knop.

Is een Luchtdruk vibrator zijn geld waard?

Hier kan ik heel kort over zijn: dubbel en dwars! Het is waar, je bereikt meerdere orgasmes binnen een paar minuten. Je snap dus waarom vrouwen het zo enthousiast aanraden.

Pluspunten

  • Heel betaalbaar!
  • Verschillende standen, van zacht tot heel hard;
  • Maakt weinig geluid (nu jij nog…);
  • Een orgasme binnen een paar minuten;
  • Lichaamsvriendelijke siliconen kop die je kunt verwijderen om te reinigen
  • Je kunt hem op je nachtkastje laten liggen;
  • Mooi verpakt, dus ook geschikt om cadeau te doen
Verschillende luchtdruk stimulators

Het vinden van een fijne luchtdruk stimulator kan een hele klus zijn. Het aanbod is groot en er zijn veel verschillende soorten vibrators op de markt. Het vinden van een goede vibrator kan daarom een hele opgave zijn. Elke vrouw vindt natuurlijk iets anders fijn in de slaapkamer. Of misschien vindt je partner die vibrator wel een concurrent in de slaapkamer, dat is natuurlijk het laatste wat je wil. 

Maar als je eenmaal weet dat maar 20% van alle vrouwen klaarkomen door penetratie, dan kijk je hier heel ander naar. Je wrijft hem toch ook niet over zijn knie en vraagt hem om daar een orgasme van te krijgen? De orgasmekloof is nog steeds heel groot. Hoog tijd om daar eens wat aan te veranderen.

Dus mannen onthoud: ‘Een vibrator is je vriend niet je vijand in de slaapkamer’ 

Beste koop

Het gebruik van een vibrator kan een fantastische ervaring zijn, maar het is belangrijk om het op een veilige en verantwoorde manier te doen. Hier zijn enkele algemene tips voor het gebruik van een vibrator: 1. Kies een veilige vibrator: er zijn veel soorten vibrators, dus kies er een die geschikt is voor jouw wensen. Overweeg de grootte, vorm, kracht en het materiaal van de vibrator voordat je er een koopt.

2. Maak hem schoon: voor het eerste gebruik en na elk gebruik is het belangrijk om de luchtdruk stimulator schoon te maken met milde zeep en water of een speciale vibratorreiniger.

3. Gebruik glijmiddel: het gebruik van glijmiddel kan helpen om het gebruik van de vibrator soepeler en comfortabeler te maken. Kies altijd een glijmiddel op waterbasis, omdat siliconen- of olieachtige glijmiddelen het materiaal van sommige vibrators kunnen beschadigen.

4. Begin rustig: zet de vibrator op de laagste stand en begin met het verkennen van de geheime plekjes op je lichaam. Wanneer je meer gewend bent aan de sensatie, kun je de intensiteit van de snelheid van de vibrator verhogen.

5. Speel veilig: gebruik de luchtdruk stimulator niet te lang en breng de vibrator niet te diep in. Gebruik geen vibrators op open wonden of ontstekingen en deel de vibrator niet met anderen. Het belangrijkste is dat het gebruik van een vibrator een persoonlijke keuze is en dat je je comfortabel en veilig voelt tijdens het gebruik ervan. Neem de tijd om te experimenteren en ontdek wat voor jou werkt.