hondenspullen

Must-have hondenspullen voor je hond

Je wil uiteraard het beste voor je hond. Daarom kies je kwalitatief voedsel voor je trouwe viervoeter, maar tevens praktische hondenspullen en mooie speeltjes. Op deze pagina vertellen we je alles over de must-haves voor je hond.

Table of Contents

Een hondentuigje

Een speciaal tuigje is ontworpen voor kleine jonge honden en voor hondjes die de halsband niet verdragen.
Een tuigje voor hondjes heeft dus voordelen voor de eigenaar en de hond zelf. Het is voor de hond fijner dan een halsband, omdat het niet aan het hoofd en de nek trekt.

Heeft een hondentuigje ook nadelen? Ja, een klein nadeel van dit product is dat je viervoeter eerder trekt tijdens het wandelen. Dit komt omdat er geen druk op de keel komt en het hard trekken dus niet zo vervelend voelt. Door je hondje constant te trainen en streng op te voeden, voorkom je dit probleem. bekijk snel de volgende hondenspullen hieronder.

Een hondenfietsmand

De fietsmand speciaal voor honden is erg handig voor het fietsen met kleine honden en puppy’s die licht van gewicht zijn. Ga voor een veilig exemplaar dat je af kunt sluiten. De mand voor hondjes met afsluitbaar onderdeel van gaas is praktisch omdat dit er voor zorgt dat je hondje veilig in de mand blijft.

Een mand met afsluiting van metaal is ook veilig, zolang je hondje hier niet met het hoofdje tussendoor past. Gebruik je de hondenmand vaak met slecht weer? Kies dan een honden fietsmand die de hond beschermt tegen de wind en regen. Let er wel op dat je huisdier te allen tijde genoeg lucht krijgt, en onthoud dat de mand snel opwarmt als deze is dichtgeritst zolang de zon erop schijnt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hondenfietsmand?
– Het totaal gewicht waarvoor de mand geschikt is
– De mogelijkheden om de pup vast te zetten in de mand. Bevat de mand een speciale riem?
– Kun je de mand op je fiets monteren? Bij sommige elektrische fietsen is het lastig een fietsmand voor de hond op de bagagedrager te installeren.

Honden autostoel

Een hond veilig in de auto vervoeren, dat kan op meerdere manieren. Een goede optie is de speciale honden autostoel. Kies een exemplaar dat stevig blijft zitten zodat het in het geval van een ongeluk niet losraakt. Vergeet niet je hond altijd vast te zetten met een speciale riem, indien mogelijk met een tuigje. Dit voorkomt dat er aan het hoofd of nek wordt getrokken wanneer je hard remt.

Een puppyren

Ben je sinds kort het baasje van een trouwe lieve pup? Dan is een puppyren het beste hondenproduct voor in huis. Je wil waarschijnlijk graag de hele dag met je nieuwe gezinslid spelen, maar je zal ook moeten werken, het huishouden doen en voor je andere huisdieren zorgen. Dat zijn de momenten waarop je de pup in de ren zet. Je hond kan zo rustig spelen of even slapen en hierdoor hoef je wat minder op te letten.

De speciale ren voor je pup voorkomt dat je pup die je nog aan het trainen bent op de bank springt terwijl je gaat tuinieren. Tevens blijft het hondje op veilige afstand van je baby als je kort naar een andere kamer loopt.

Waar zet je de puppyren neer? De meeste mensen installeren de puppyren in de woonkamer, bijkeuken of hal. Maar heb je je al bedacht dat zo’n puppyren ook in je tuin erg nuttig is? En al helemaal wanneer je geen dichte afscheiding hebt, snel naar binnen loopt of niet wil dat de pup door de groententuin rent, is de ren verrassend praktisch. Koop daarom een licht exemplaar dat simpel te verplaatsen is.

Een GPS-Tracker voor honden

Je wil je schattige hond uiteraard niet kwijtraken, en om die reden staat de GPS-Tracker voor pups op een hoge plek in deze lijst met onmisbare hondenproducten. De trackers zijn te bestellen in verschillende maten met verscheidene mogelijkheden. Mocht je hond weglopen uit je woning of tijdens een uitlaatbeurt vind je hem zonder problemen terug dankzij de GPS-tracker.

Niet te vergeten: Een GPS-tracker vervangt de chip niet. Met behulp van de chip leest de dierenarts wie de pup is en waar hij vandaan komt.

Een donut hondenmand

Je hebt vast wel eens plaatjes gezien van een klein hondje in de herkenbare grote ronde dikke hondenmand. De honden zien er heel tevreden en slaperig uit op deze foto’s, verrassend is dat niet. Zo’n donut hondenmand is uitzonderlijk zacht en verrassend comfortabel.

Aangezien donut hondenmanden heel dik en comfortabel zijn, zakken pups er helemaal in weg waardoor het een veilige omgeving wordt. Daarom is het belangrijk dat dit echt de favoriete plek van je pup wordt.
Een hondenföhn
Loopt je hondje het allerliefst door de modder? Heb je een langharige hond die met regelmaat gewassen moet worden? Dan is de speciale hondenföhn een ware must-have.

De pluspunten van een hondenföhn: je bespaart geld en tijd, en je zorgt ervoor dat je hond er altijd netjes en fris bij loopt.

Een anti schrokbak valt ook onder hondenspullen

De gedachte achter de anti schrokbak is logisch. Dankzij de uitzonderlijke vorm en ribbels in de brokjesbak wordt voorkomen dat je hond in slechts enkele seconden een grote hoeveelheid brokken eet. De hond wordt door de bak verplicht meer moeite te doen om de brokken uit de brokjesbak te krijgen.

Het grootste voordeel is dat je viervoeter rustig en dus veiliger eet. De kans op verslikken is veel minder groot, en dat is de reden waarom deze hondenaccessoire op de lijst met beste hondenspullen staat. Heb je nog een hond? Dan is dit de ideale methode om de hond die te snel eet weg te houden zodat de andere hond rustig zijn of haar portie kan nuttigen.

Dit waren alle hondenspullen we hopen dat je er wat aan gehad hebt.