goede game pc

Goede game PC kopen

Bent je een toegewijde gamer? Als je dat bent, dan weet je dat je een goede game PC nodig hebt om echt te kunnen genieten van de nieuwste en beste games die er zijn. Maar waar begin je als het gaat om het bouwen of kopen van een Goede game PC?

Zelf een goede game pc bouwen

Bouwen van je eigen goede game PC kan een lonende ervaring, waardoor je volledige controle over elke component in het systeem. Plus, het kan goedkoper zijn op de lange termijn als je componenten kunt upgraden als dat nodig is in plaats van elke paar jaar een geheel nieuw systeem te kopen. Maar als je niet comfortabel bent met het bouwen van je eigen computer, dan kan het kopen van een voorgebouwd exemplaar nog steeds een goede optie zijn.

Wanneer het gaat om het kiezen van de juiste componenten voor een goede game PC, zijn er een paar dingen die je nodig hebt om in gedachten te houden. Ten eerste heb je een krachtige processor en grafische kaart nodig om de nieuwste games met hoge framerates uit te voeren. Ten tweede heb je veel RAM nodig voor een soepele gameplay. En tot slot wil je een snelle solid state drive (SSD) om al je games en andere bestanden op te slaan.

Als je op zoek bent naar een goede game PC om te kopen, dan heb je een paar verschillende opties. Je kopen een off-the-shelf systeem uit een grote doos winkel zoals bol.com of coolblue. Of, of je besteld een aangepaste gebouwde rig van een bedrijf als Origin PC of Falcon Northwest.

Je eigen goede game PC bouwen kan een leuke en lonende ervaring zijn. Maar als je niet comfortabel bent om het zelf te doen, is het kopen van een vooraf gebouwd systeem nog steeds een geweldige optie. Zorg er gewoon voor dat je een systeem krijgt met de juiste componenten voor de games die je wilt spelen.

Goede Game PC voor Fortnite

Dus je wilt Fortnite spelen, maar je weet niet wat voor pc je nodig hebt om het spel te draaien. Fortnite is een behoorlijk veeleisend spel, dus je hebt een goede game pc nodig als je het op de hoogste instellingen wilt spelen. Hier is wat je moet zoeken in een game pc voor Fortnite.

Ten eerste heb je een processor nodig die de eisen van het spel aankan. Een goede vuistregel is om een processor te nemen die minstens zo krachtig is als een Intel Core i5-7600K of AMD Ryzen 5 1600. Deze processoren kunnen het spel zonder problemen aan.

Ten tweede heb je een grafische kaart nodig die ten minste zo krachtig als een Nvidia GTX 1060 of AMD RX 580. Met deze kaarten kun je het spel zonder problemen op hoge instellingen spelen.

Ten derde heb je genoeg RAM nodig om het spel soepel te laten draaien. 8GB RAM is het minimum dat je moet hebben, maar 16GB is nog beter.

Ten slotte heb je een snelle solid state drive (SSD) nodig om het spel en al je andere bestanden op te slaan. Een goede game PC voor Fortnite moet minstens 250GB aan opslagruimte hebben.

Als je Fortnite op de hoogste instellingen wilt spelen, heb je een goede game pc nodig. Zoek een processor die minstens zo krachtig is als een Intel Core i5-7600K of AMD Ryzen 5 1600, een grafische kaart die minstens zo krachtig is als een Nvidia GTX 1060 of AMD RX 580, en voldoende RAM om het spel soepel te draaien. Je hebt ook een snelle solid state drive (SSD) nodig om het spel en al je andere bestanden op te slaan. Met deze onderdelen kun je Fortnite zonder problemen op de hoogste instellingen spelen.

beste game pc prijs/kwaliteit

De Acer Predator Helios 300 is een van de beste gaming pc’s die je kunt kopen voor de prijs. Het is een geweldig allround systeem dat elk spel aankan dat je ernaar gooit.

Voor de prijs krijg je een krachtige Intel Core i7-7700HQ processor, 16GB RAM, en een GTX 1060 6GB grafische kaart. Dat is meer dan genoeg kracht om elk spel op hoge instellingen te draaien. Plus, de 256GB SSD geeft je genoeg ruimte voor al je games en andere bestanden.

Het enige nadeel van de Acer Predator Helios 300 is dat hij niet VR-ready is. Maar als je niet geïnteresseerd bent in VR, dan is dit een uitstekende gaming PC voor de prijs.

Beste prebuilt gaming PC Nederland

Als je op zoek bent naar de beste prebuilt gaming PC van Nederland, raden we je de MSI Trident 3 Arctic aan. Dit krachtige kleine systeem kan elke game aan die je ernaar gooit, dankzij de Intel Core i7-7700HQ processor en GTX 1070 8GB grafische kaart. Bovendien wordt hij geleverd met 16GB RAM en een 256GB SSD. Dat is meer dan genoeg kracht en opslag voor de meeste gamers.

Het enige nadeel aan de MSI Trident 3 Arctic is dat hij niet VR-ready is. Maar als je niet geïnteresseerd bent in VR, is dit een uitstekende gaming pc voor Nederland.

Samenvatting: Goede game PC kopen

Zoek naar een processor die minstens zo krachtig is als een Intel Core i5-7600K of AMD Ryzen 5 1600, een grafische kaart die minstens zo krachtig is als een Nvidia GTX 1060 of AMD RX 580, en voldoende RAM om het spel soepel te laten draaien. Je hebt ook een snelle solid state drive (SSD) nodig om het spel en al je andere bestanden op te slaan.

Met deze componenten kun je Fortnite zonder problemen op de hoogste instellingen spelen. De Acer Predator Helios 300 is een van de beste gaming pc’s die je kunt kopen voor de prijs. Het is een geweldig allround systeem dat elk spel aankan dat je ernaar gooit. Voor de prijs, krijg een krachtige Intel Core i7-7700HQ processor, 16GB RAM en een GTX 1060 6GB grafische kaart.

Dat is meer dan genoeg kracht om elk spel op hoge instellingen te draaien. Bovendien geeft de 256GB SSD je genoeg ruimte voor al je games en andere bestanden. Het enige nadeel aan de Acer Predator Helios 300 is dat hij niet VR-ready is. Maar als je niet geïnteresseerd bent in VR, is dit een uitstekende gaming pc voor de prijs. Als je op zoek bent naar de beste prebuilt gaming PC van Nederland, raden we de MSI Trident 3 Arctic aan. Dit krachtige systeempje kan dankzij de Intel Core i7-7700HQ processor en de GTX 1070 8GB grafische kaart, kan elk spel aan dat je ernaar gooit.

Bovendien wordt hij geleverd met 16 GB RAM en een SSD van 256 GB. Dat is meer dan genoeg kracht en opslag voor de meeste gamers. Het enige nadeel aan de MSI Trident 3 Arctic is dat hij niet VR-ready is. Maar als je niet geïnteresseerd bent in VR, is dit een uitstekende gaming PC voor Nederland