egaline-pro-logo

Egaline vloer als afwerkvloer, dat kan bij Egaline Pro. Onze professionals maken van uw egaline vloer werkelijkheid.

Egaline vloer

Inhoudsopgave

Egaline vloer uitbesteden aan onze professionals

Egaline vloer? Wilt u een super egale onderlaag als ondervloer? Dan bent u bij Egaline Pro aan het juiste adres! Het laten egaliseren van uw vloer is eigenlijk het gladmaken van de ondervloer, hierdoor is deze geschikt voor een nieuwe toplaag zoals pvc, hout, laminaat, vloerbedekking, etc. Een vloer egaliseren is in de meeste gevallen noodzakelijk om een mooi en strak resultaat te krijgen. Een nieuwe vloer is vaak een flinke investering en hier wilt u dan ook jaren plezier van hebben. 

Wij komen u graag te hulp met het hele proces, neem daarom contact met ons op en laat een professional van ons een bedrijf een egaline vloer voor u maken.

Egaliseren en prepareren met de egaline vloer van Egaline Pro

Egaline is een handig zelfnivellerend egalisatiemiddel. Het vloerproduct is gemaakt van kunstof additieven die binnen onze branche wordt gebruikt bij het egaliseren van bestaande ondergronden. Een egaline vloer wordt vaak aangelegd om steenachtige en verweerde vloeren weer egaal te krijgen. Voor het aanbrengen van afschot wordt doorgaans een plastische egaline gebruikt die met een vlakspaan of rei goed te verspreiden is over de ondergrond. 

Afschotgaline is dus wat anders vergeleken met het zeer vloeibare kunststofgebonden egaline die wordt gebruikt om vloeren glad te krijgen. Een egaline vloer wordt gewoon met de hand aangebracht. Voor ruimtes met een groter vloeroppervlak is een egalinepomp een goed hulpmiddel om efficiënter te werk te gaan. Egaline Pro beschikt over een zeer vakkundig uitvoeringsteam om egaline vloeren op professionele wijze aan te brengen.

Waarom egaline door een vakman laten aanbrengen?

Het aanbrengen van een egaline vloer is specialistisch werk. Daarom is het een goed idee om een bekwame vakman van Egaline Pro in dienst te nemen. Er zijn verschillende redenen waarom het inschakelen van onze professionals voor het aanbrengen van egaline de meest verstandige keuze is. 

Onze vakmannen hebben al jarenlange ervaring in het aanbrengen van egaline en beschikken over de juiste kennis en technieken om de klus goed uit te voeren. Hierdoor weten zij ook precies hoeveel egaline er nodig is, hoe dik deze moet zijn en hoe de egalisatielaag het best kan worden aangebracht.

De vakmannen van Egaline Pro beschikken over professionele materialen en gereedschappen die nodig zijn voor het aanbrengen van egaline. Hierdoor bent u er zeker van dat de klus efficiënt en nauwkeurig wordt uitgevoerd. En ook zorgen deze materialen en gereedschappen ervoor dat uw egale vloer strak en duurzaam is.

Het aanbrengen van egaline kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u niet te veel ervaring heeft. Door een van onze specialisten in te schakelen bespaart u niet alleen tijd, maar bent u ook verzekerd van een snel en efficiënt uitgevoerde klus.

Kortom, egaline door de professionals laten aanbrengen is de beste optie als u van een egale en duurzame vloer wilt genieten. Heeft u interesse in een egaline vloer? Dan is er geen betere bedrijf om contact mee te nemen dan Egaline Pro!