Douglas overkapping

Douglas overkapping laten plaatsen

Een Douglas overkapping is meestal uitgevoerd in standaardmaten en modellen. Een Douglas overkapping is wel het meest mooi als hij helemaal naar wens gemaakt is. Zo integreert uw veranda helemaal in uw tuin. Zodat u op een prettige manier geniet!

Een Douglas overkapping is er in alle soorten en maten

Of u nu een Overkapping van douglas wilt met een dak dat plat is of met een schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het maakt niet uit.

Een terrasoverkapping van de beste kwaliteit Douglas

Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglashout,dit is er de oorzaak ervan dat wij in alle gevallen de allerbeste kwaliteit hout verwerken. Zo heeft u jarenlang plezier van een prachtige overkapping met een schitterende uitstraling.
Wij hebben alles onder één dak voor de volledige inrichting van uw overkapping of veranda. Zo nemen we u de totale zorg uit handen. Verscheidene vaklui staan tot onze beschikking zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo maken wij dat al uw tuinwensen uitkomen.

Glazen schuifwanden in uw Douglas overkapping

Het genieten wordt nog groter als u een glazen schuifwand laat plaatsen in uw Douglas overkapping. De mogelijkheden zijn eindeloos. De overkapping veranderd pijlsnel in een praktische tuinkamer. Nergens rust u beter ui dan daar. Richt het tot slot in met een heerlijke hoekbank. Zelfs het plaatsen van een haard kan geregeld worden. Zelfs op dagen dat het wat minder warm is zit u nog lekker onder uw overkapping. Dat is genieten!

Een Douglas overkapping met schuur

In bijna alle gevallen is het problematisch om alle zooi op te bergen. Denk aan tuingereedschap, steps, visspullen, enz. U weet niet meer waar u het bergen moet. Wat is er dan lekkerder dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuingenot met het de voordelen van een schuur waar u al uw spullen makkelijk opruimt. Voor iedere situatie en iedere tuin zorgen wij voor de de beste oplossing!

Een Douglas overkapping aan huis of vrijstaand

U gaat voor een Douglas overkapping aan huis? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij plaatsen maatwerk zijn zult u versteld staan hoe feilloos uw overkapping past bij uw woning.
Gezellig en sfeervol , dat zijn twee kernwoorden om totaal van uw tuin te kunnen genieten. Door een mooie overkapping te laten plaatsen kunt u met mooi weer lekker relaxen en zelfs als het weer wat kouder is lekker genieten van uw tuin.
In sommige gevallen is een overkapping van Douglas het best tot zijn recht als hij helemaal vrijstaand wordt neergezet. Als er aan elke kant genoeg plek is biedt deze opstelling goede manieren om te relaxen in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen situatie te moeilijk of te ingewikkeld. We weten overal een oplossing voor.

Voor iedere situatie een oplossing

Wij hebben voor iedere tuin en iedere situatie een passende oplossing. Daarom is het ook zo fijn als u geen standaard terrasoverkapping koopt maar één die helemaal op maat gemaakt is zodat het altijd past en naar uw wensen is. Aarzel niet en laat een Douglas terrasoverkapping plaatsen door Wood and Garden Wijk en Aalburg

Douglas overkapping op maat